Τούρτα Πίτσα Σοκολάτας για το παιδί σας και το πάρτι των παιδιών

Το φαγητό δεν αφορά μόνο τους μεγάλους αλλά και τα παιδιά. Έτσι, μπορείτε να δείτε παρακάτω, μερικές συνταγές και για τα παιδιά.




Η πιο εντυπωσιακή τούρτα σοκολάτας που έχετε δει. Κάνε το δικό σου πάρτι chef για όλη την παρέα με μοναδικές εκπλήξεις για όλους. Τούρτα για τους μικρούς μας μάγειρες.

Τούρτα Σοκολάτας

Υλικά Συνταγής:

Κρέμα, 2 παντεσπάνια, 3 μόρφατ άσπρη, (σιδερένιο κεσεδάκι),
μισό κιλό άχνη, 1 κουτί κακάο, 1 κ.σ. βούτυρο,
1 φλυτζ. γάλα κρύο, 5 βανίλιες

Συνταγή Σιρόπι

2.5 ποτ. νερό, 1 ποτ. ζάχαρη, λεμονόφλουδα.

 Εκτέλεση Συνταγής:

Χτυπάμε πολύ καλά τα μόρφατ και μετά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τη χωρίζουμε σε δυο στρώσεις. Το σιρόπι δεν το δένουμε, μόνο να πάρει μια μικρή βράση. Στρώνουμε ως εξής: παντεσπάνι, σιρόπι, κρέμα (πρώτη στρώση) και στη συνέχεια παντεσπάνι, σιρόπι, κρέμα. Από πάνω τοποθετούμε τη κίτρινη ζαχαρόπαστα ώστε να καλύψουμε όλη τη τούρτα. Κόβουμε σε διάφορα πολύχρωμα σχήματα τα υλικά της τουρτο-πίτσας από ζαχαρόπαστα και τα τοποθετούμε πάνω στη τούρτα μας. Τοποθετούμε το γλυκό μας στο ψυγείο και περιμένουμε περίπου 2 ώρες για να σερβίρουμε την Τούρτα Πίτσα Σοκολάτας για το Παιδικό Πάρτυ.

Δείτε επίσης: http://www.exothema.gr/index.php/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/1293-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-video.html

 
  • tselemedes © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes