Γρήγορες Μακαρονάδες

Αναλυτικά:

Γρήγορες μακαρονάδες



Παίρνουμε οποιοδήποτε είδος μακαρονιών έχουμε και τα βράζουμε (1 είδος!).
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μπόλικο σκόρδο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ψιλοκομμένο, ΟΧΙ λιωμένο!
Αλατοπιπερώνουμε κατα προτίμηση, αφήνουμε λίγο να "δέσει" το σύνολο και... περιχύνουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε τυρί (όσοι θέλουν) και απολαμβάνουμε...!!!
Οι μακαρονάδες της Μικαέλλα:
Με κρεμμύδια:
Βράζουμε τα μακαρόνια al dente. Τα σουρώνουμε. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα αρκετό λάδι να κάψει. Προσθέτουμε πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, να καεί λίγο, να μην αλλάξει χρώμα. Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα και ανακατεύουμε. Έτοιμα. Φοβερή νοστιμιά, ακόμα και για όποιον δεν τρώει κρεμμύδια!!

Με κόκκινη σάλτσα, σκόρδο και πιπεριές:
Βράζουμε τα μακαρόνια. Κόβουμε μία πράσινη, μία κόκκινη και μία κίτρινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο. Οταν σουρώσουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε στην κατσαρόλα λάδι και σωτάρουμε τις πιπεριές με το σκόρδο. Ρίχνουμε και λίγο χυμό ντομάτας να γίνει σάλτσα. Ανακατεύουμε με τα μακαρόνια.

Με σκόρδο και γιαούρτι:
Βράζουμε τα μακαρόνια. Τα σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο λάδι και καίμε αρκετό ψιλοκομμένο σκόρδο. Βάζουμε ένα κεσέ γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά να γίνει σάλτσα.greekcook

Δείτε κι άλλες συνταγές ΕΔΩ

 
  • tselemedes © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes