Πιο ελληνικό γεύμα δεν υπάρχει. Η χωριάτικη σαλάτα. Δείτε
υλικά
1 μέτρια ντομάτα σε φέτες
1 αγγουράκι σε ροδέλες
300γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
3 πιπεριές τρικολόρε κομμένες σε λεπτές λωρίδες ( ζιλιέν )
1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
2 κουτ. σούπας κάπαρη και λίγα καπαρόφυλλα
¼ φλιτζανιού φρέσκια ρίγανη
¼ φλιτζανιού φρέσκο θυμάρι
80ml ελαιόλαδο Χωριό Κλασικό
2 κουτ. σούπας κόκκινο ξίδι
Μισό φλιτζάνι ελιές Καλαμών
1 μέτρια ντομάτα σε φέτες
1 αγγουράκι σε ροδέλες
300γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
3 πιπεριές τρικολόρε κομμένες σε λεπτές λωρίδες ( ζιλιέν )
1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
2 κουτ. σούπας κάπαρη και λίγα καπαρόφυλλα
¼ φλιτζανιού φρέσκια ρίγανη
¼ φλιτζανιού φρέσκο θυμάρι
80ml ελαιόλαδο Χωριό Κλασικό
2 κουτ. σούπας κόκκινο ξίδι
Μισό φλιτζάνι ελιές Καλαμών
1 αγγουράκι σε ροδέλες
300γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
3 πιπεριές τρικολόρε κομμένες σε λεπτές λωρίδες ( ζιλιέν )
1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
2 κουτ. σούπας κάπαρη και λίγα καπαρόφυλλα
¼ φλιτζανιού φρέσκια ρίγανη
¼ φλιτζανιού φρέσκο θυμάρι
80ml ελαιόλαδο Χωριό Κλασικό
2 κουτ. σούπας κόκκινο ξίδι
Μισό φλιτζάνι ελιές Καλαμών
εκτέλεση
1. Ετοιμάζετε τα λαχανικά – την ντομάτα, το αγγουράκι, τις πιπεριές, και τα βάζετε στην σαλατιέρα.
2. Προσθέτετε το κρεμμύδι, την κάπαρη, τα καπαρόφυλλα, τις βιολογικές ελιές Καλαμών Χωριό. Προσθέτετε και την θρυμματισμένη φέτα και τα ανακατεύετε απαλά για να μοιραστούν ομοιόμορφα τα υλικά μέσα στην σαλάτα.
3. Πασπαλίζετε με το θυμάρι και την ρίγανη. Προσθέτετε ελαιόλαδο, ξίδι και αλατοπίπερο και σερβίρετε.