Πολύ γευστικό φαγητό και για πολύ νόστιμο
Υλικά:
350γρ. χοιρινό κομμένο σε μέτρια κομμάτια (ψαχνό)
3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες
Για τη Σάλτσα:
1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα Dijon
1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα απαλή
Χυμός από ½ λεμόνι
Θυμάρι αποξηραμένο
Ρίγανη αποξηραμένη
Σκόρδο σκόνη
Πιπέρι, αλάτι
1 σακούλα ψησίματος SANITAS (αυτή χρησιμοποίησα εγώ)
Εκτέλεση:
1.Τοποθετούμε το κρέας και τις κομμένες πατάτες μέσα σε ένα μπολ. Ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε καλά.
2.Ρίχνουμε τις πατάτες με το κρέας στη σακούλα ψησίματος. Κλείνουμε όπως αναφέρουν οι οδηγίες συσκευασίας και μη ξεχάσετε να κόψετε με ένα ψαλίδι σε δυο μέρη από το επάνω μέρος. Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180ο βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Μόλις βγει προσέξτε πως θα κόψετε τη σακούλα για να αφαιρέσετε το φαγητό.
Δείτε κι άλλες συνταγές ΕΔΩ