Μία υπέρχοη γεύση πιυ συνδυάζει το γλυκό με το πορτοκάλι. Δείτε:
Υλικά συνταγής
5 φέτες χοντρές κέικ σοκολάτας ή μπράουνις
5 φέτες χοντρές κέικ σοκολάτας ή μπράουνις
200γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1 συσκευασία αλεσμένα μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
4 κ. σ. κονιάκ
1 φλ. καρύδι τριμμένο
180 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη
1 κ.σ. πραλίνα σοκολάτας λίγη λιωμένη σοκολάτα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το κέικ , το τρίβουμε σε ψίχουλα, προσθέτουμε το τυρί, τα μπισκότα και την πραλίνα, το καρύδι και το κονιάκ. Ζυμώνουμε τα υλικά καλά μέχρι να γίνουν μια μαύρη ζύμη. Την βάζουμε στο ψυγείο για 30' να σφίξει. Πλάθουμε τρούφες και τις αραδιάζουμε σε δίσκο με λαδόκολλα. Τις βάζουμε ξανά για 15 λεπτά στο ψυγείο ή για 5' στην κατάψυξη. Κυλάμε τις τρούφες στη λιωμένη λευκή σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο. Γαρνίρουμε με γραμμές μαύρης σοκολάτας.
Mερίδες: 45
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Κατάψυξης: 60 λεπτά