Παραδοσιακά αμυγδαλωτά
150 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
75 γρ. ζάχαρη
15 ml. ροδόνερο
10 ml. κονιάκ
50 γρ. ζάχαρη αχνή
Βάζουμε τη ζάχαρη στον κάδο του μούλτι και χτυπάμε για περίπου 15 δευτερόλεπτα.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τα υγρά και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Προσθέτουμε τα υγρά και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Πλάθουμε σε μπαλάκια με διάμετρο 2 εκ. και περνάμε από την άχνη. magirevoikonomika