Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
½ φλυτζ. καρυδόψυχα ψιλοκομμένη
3 κουτ. σούπας μαργαρίνη
2 πακέτα τυρί κρέμα
3 στραγγιστά γιαούρτια
1 φλυτζ. καφέ ζάχαρη
4 αβγά
1 βανίλια άρωμα
1 μεγάλο βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο
½ φλυτζ. καρυδόψυχα ψιλοκομμένη
3 κουτ. σούπας μαργαρίνη
2 πακέτα τυρί κρέμα
3 στραγγιστά γιαούρτια
1 φλυτζ. καφέ ζάχαρη
4 αβγά
1 βανίλια άρωμα
1 μεγάλο βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση:
Tρίβετε τα μπισκότα σε κομματάκια, προσθέτετε την καρυδόψυχα και τη μαργαρίνη και ανακατεύετε. Στρώνετε το μείγμα στον πάτο μιας μεγάλης κουμπωτής φόρμας, το ισιώνετε με τα δάχτυλα και το ψήνετε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C.
Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί με το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τα αβγά και τη βανίλια και ρίχνετε το μείγμα μέσα στη φόρμα. Το ψήνετε για 15 λεπτά. Το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες και το σερβίρετε με το γλυκό βύσσινο από πάνω.mama365