Menu

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Φτιάξτε τυροκροκέτες




Υλικά

Ρεγκάτο 150 γρ
Κασέρι πικάντικο 150 γρ
Γκούντα 100 γρ
Αλάτι
Κόρν φλάουρ 2 κουταλιές
Αυγά 2 τεμ (μόνο τα ασπράδια)
Οδηγίες

Χτυπάμε δυο ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι.
Τα ανακατεύουμε με τα τυριά και το κόρν φλάουρ.
Τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.chefoulis