Menu

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τηγανιά χοιρινή

Τρώγεται και σκέτη!

Χοιρινή τηγανιά
500 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ξερό θυμάρι
1 λεμόνι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σ'ένα τηγάνι. Ρίχνουμε το χοιρινό και το καψαλίζουμε - ροδίζουμε - πολύ καλά απ'όλες τις πλευρές. Μετά από 15 λεπτά σοτάρισμα περίπου προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Αφήνουμε το χοιρινό να πιεί τα υγρά και μετά από 10 λεπτά αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως.toarkoudi