Δίπλες
Υλικά:
4 αυγά
2 κουταλιές νερό
τριμμένα καρύδια (για το τέλος)
αλεύρι (όσο πάρει)
Για το σιρόπι:
1 ποτήρι του νερού μέλι
2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
1,5 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τα υλικά και ανοίγουμε φύλλα, μέτρια σε μέγεθος και πάχος. Κόβουμε τα φύλλα σε λωρίδες πλάτους περίπου 3 πόντων και μήκους 8-10 πόντων, και τα τυλίγουμε σαν φιογκάκια.
Τηγανίζουμε τις δίπλες σε καυτό καλαμποκέλαιο. Στη συνέχεια τις βουτάμε στο καυτό σιρόπι και τις γαρνίρουμε με τριμμένα καρύδια και κανέλα.