Υλικά
1 και 1/2 φλ. τσαγιού λάδι
1 και 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού
6 κουταλιές σούπας κονιάκ
ξύσμα πορτοκαλιού
1 και 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό
3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν
1 κουταλάκι σόδα
σουσάμι
Εκτέλεση
Χτυπάτε 1 και 1/2 φλ. τσαγιού λάδι με 1 και 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, 6 κουταλιές σούπας κονιάκ, ξύσμα πορτοκαλιού, και τέλος 1 και 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό ανακατεμένο με 3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν και 1 κουταλάκι σόδα.
Πλάθετε κουλουράκια και τα βουτάτε στο σουσάμι. Τα ψήνετε στους 175 βαθμούς για 20-30 λεπτά..e-syntages