Υλικά :
2 κουταλιές μαργαρίνη
250 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
Τον χυμό από ένα πορτοκάλι
Το ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές λικέρ Γκραν Μαρνιέ
1 κουτί σφολιατάκια
Λίγο φυτικό βούτυρο
Εκτέλεση :
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τη μαρμελάδα, τον χυμό, το ξύσμα και το λικέρ, ανακατεύοντας τα καλά. Γεμίζουμε κάθε σφολιατάκι με 2 κουταλιές γέμιση και τα τυλίγουμε στα δύο, ώστε να σχηματιστούν τρίγωνα. Αλείφουμε τα πορτοκαλοπιτάκια με λίγο λιωμένο βούτυρο και τα ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.