Menu

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Φάβα

Φάβα







Υλικά:
1/2 κιλό φάβα
2 ξερά κρεμμύδια
1 ποτήρι λάδι
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
1 ματσάκι μαιντανό
2 λεμόνια
Εκτέλεση:

Βράζουμε την φάβα με τα κρεμμύδια έως ότου μαλακώσει.Τα περνάμε στο μπλέντερ.

Προσθέτουμε τα αλάτι και το πιπέρι και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ρηχό ταψί.

Ψήνουμε έως ότου φύγουν τα υγρά.

Τέλος, ρίχνουμε το λάδι το λεμόνι και τον μαιδανό και σερβίρουμεgreekcook.