Κρητικά μυζηθροπιτάκια
Υλικά
3/4 φλυτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
2 φλυτζάνια τασγιού νερό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
αλεύρι όσο χρειάζεται για να είναι η ζύμη μαλακιά
250γρ. μυζήθρα
μέλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Κάνουμε τη μυζήθρα μικρά μπαλάκια.
Με τα υπόλοια υλικά φτιάχνουμε το ζυμάρι.
Κόβουμε κομμάτια ζύμης και τα ανοίγουμε σε μικρούς δίσκους.
Βάζουμε στο κέντρο ένα μπαλάκι μυζήθρας και κλείνουμε.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίζουν.
Αν θέλουμε στο σερβίρισμα προσθέτουμε μέλι και σουσάμι..recipesofgreece.