Ζυμώνουμε τα υλικά για τον κιμά και τον αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί. Βάζουμε το λάδι να κάψει για το τηγάνισμα. Πλάθουμε τον κιμά σε μικρά κεφτεδάκια.
Βήμα2
Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα και όσα βγάζουμε τα ακουμπάμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να απορροφηθεί το πολύ λάδι.
Βήμα3
Έπειτα, βάζουμε τέσσερα κεφτεδάκια σε κάθε ξυλάκι και τα αφήνουμε στην άκρη. Ετοιμάζουμε τις πίτες, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και το ντιπ γιαουρτιού. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο σπιτικό σουβλάκι!http://findgr.net/