Menu

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Το καρπούζι σε μαργαρίτα

Το καρπούζι σε μαργαρίτα


750 γρ καρπούζι
90 ml χυμό από lime
45 ml λικέρ St. Germain Elderflower (δυσκολάκι)
180 ml λευκή τεκίλα
Λίγο αλάτι
Βγάζεις προσεκτικά τα κουκούτσια από το καρπούζι. Χτυπάς σε blender και στραγγίζεις σε μία κανάτα. Πίεσε καλά το σουρωτήρι για να βγουν όλα τα υγρά στην κανάτα. Δεν θες να χάσεις ποτό και γεύση στον πολτό που θα πετάξεις. Σφράγισε την κανάτα και βάλ' την στο ψυγείο για λίγη ώρα να παγώσει πριν σερβίρεις σε ποτήρια με πάγο.oneman.gr

Δείτε κι άλλες συνταγές ΕΔΩ